LVI palvelut Uusikaupunki

Meiltä saat kaikki yleisimmät LVI-alan palvelut saman katon alta.

Asennamme aurinkolämpöjärjestelmiä, ilmalämpöpumppuja sekä maalämpöratkaisuja. Putkityöt ja putkiurakoinnit kattilanvaihdoista kokonaisvaltaisiin putkiremontteihin sopimuksesta kaikkialla Varsinais-Suomen alueella.

Teemme ja toteutamme seuraavat putkimiehen työt:

 • Putkityöt
 • Putkiurakointi
 • Putkiremontti
 • Kattilanvaihdot
 • Eristykset
 • Lämpöratkaisut, myynti ja asennus
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ››

Aurinkolämpö­järjestelmä

Aurinkoenergia on ekologinen ja saasteeton energialähde.

Aurinkolämpöä hyödynnetään käyttöveden valmistuksessa ja myös lämmityksen tukena muiden energialähteiden rinnalla.

Meiltä saat aurinkoenergialla lämmitettävät käyttövesivaraajat, joissa on aurinkolämmityksen ohjausjärjestelmä sisäänrakennettuna. Tähän lisätään aurinkokeräimet sekä putket varaajan ja keräimien välille - asiakkaan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä ››

Lämpö­pumput asennettuna

Ilmaista lämpöä vaivattomasti ja ympäristöä ajatellen.

Ei ole mikään ihme, että lämpöpumppujen suosio on jatkuvassa nousussa. Oikeanlaiseen pumppuun sijoittamalla se maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Mallistosta löytyy ympäristöystävällisiä Joutsenmerkki -tuotteita.

Ota yhteyttä ››

Ilma-vesilämpö­pumput

Ilma-vesilämpöpumput myydään ja asennetaan Uudenkaupungin alueella.

 • Paras ratkaisu kun poraaminen ei ole mahdollista.
 • Tuottaa lämpöä -20 saakka, jonka jälkeen menee sähkön varaan.
 • Hallittu kondenssiveden poisto vakiona.
 • Kehitetty Pohjoismaisiin olosuhteisiin.
 • Markkinoiden hiljaisin, ainoa joka puhaltaa ylöspäin, ei naapuria kohti.
 • 5v. Täystakuu.

Ilma / vesilämpöpumppu on lämmitysmuoto, joka tuottaa lämpöä vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin myös silloin, kun ulkona on oikein kylmä. Se hyödyntää ulkoilmaan varastoituneen aurinkoenergian, muuntaen sen miellyttäväksi lämmöksi. Vesi-ilmalämpöpumppu on suunniteltu pohjolan vaativiin oloihin.

Ulkoyksikkö on varustettu automaattisella sulatuksella ja ruostumattomalla tippakaukalolla, josta sulatusvesi johdetaan hallitusti talon viemäriin. Ylöspäin suunnatulla puhalluksella minimoidaan ulkoyksikön äänitaso.

Lämmitysratkaisu voidaan täydentää lämminvesivaraajalla, lisäsähköpatruunalla sekä Rego 800-säätöautomatiikalla.

Ota yhteyttä ››

Ilmalämpö­pumppu asennettuna

Lämmittää, viilentää ja puhdistaa – Ilmalämpöpumppu tekee tämän kaiken.

Ilmalämpöpumppu hoitaa sekä lämmityksen että jäähdytyksen erittäin alhaisin kustannuksin. Erinomainen valinta suorasähköllä lämmitettäviin taloihin ja loma-asuntoihin. Onko sinulla mökki alueella Kustavi -Taivassalo ja olet miettinyt ilmalämpöpumpun asennusta?

Pohjoismaiseen ilmastoon suunniteltu ilmalämpöpumppu.

Pohjoiseen suunnitellut ilmalämpöpumput ovat alun alkaen erinomaisesti kehitetty, suunniteltu ja valmistettu tehokkaaksi. Ilmalämpöpumppu sopii ankaraan pohjoiseen ilmastoomme.

Maailman ainutlaatuisinta ilmanpuhdistusta.

Pölynsuodattimen lisäksi ilmalämpöpumput käyttävät maailmassa ainutlaatuista plasmaklusteriin perustuvaa ilmanpuhdistustekniikkaa. Ionigeneraattori levittää huoneeseen positiivisia ja negatiivisia ioneita. Nämä ionit puhdistavat ilman aktiivisessa prosessissa, jossa myös bakteerit ja virukset tuhoutuvat. Metodi muistuttaa luonnon omaa tapaa puhdistaa ilmaa, ja sen ansiosta sisäilma on miellyttävämpää niin ihmisille kuin eläimillekin.

Ihanaa viileyttä ilmalämpöpumpulla.

Kuumina kesäpäivinä ilmalämpöpumput tuottavat miellyttävää viileyttä. Asetat vain haluamasi lämpötilan kaukosäätimen avulla. Loma-asuntojen ylläpitolämmitys. Ainutlaatuinen +10 asteen toiminto tarkoittaa, että voit säätää tilojen lämmön ylläpitolämpötilaan - ihanteellinen ratkaisu loma-asunnoissa. Sen jälkeen et joudu aloittamaan vapaa-ajan viettoasi jäähtyneessä ja jääkylmässä loma-asunnossa. Voit pitää asunnossa +10 asteen lämmön vain murto-osalla siitä hinnasta, mitä vastaava sähkölämmitys maksaisi. Vältyt myös kylmissä tiloissa viihtyvän kosteuden ja homeen aiheuttamilta ongelmilta.

Ilmalämpöpumppu sisältää kannattavaa tekniikkaa.

Huippuluokan invertteritekniikka pitää ilmalämpöpumpun tehon koko ajan talon lämmöntarpeen tasalla. Jatkuva käyttö ilman käynnistyksiä ja pysäytyksiä optimoi säästöt, pidentää laitteiston käyttöikää ja pitää äänitason alhaisena. Nämä seikat yhdessä elektronisen paisuntaventtiilin kanssa nostavat energian

Ota yhteyttä ››

Maalämpö­pumppu tarjoaa lämpöä maasta

Maalämpöpumppu on hyvä valinta. Tässä muutama syy:

• Joutsenmerkki ainoana maalämpöpumppuna.
• Energiaystävällinen.
• Edullista lämpöä maasta.
• 5v. takuu.

Uusimmassa kallio-, maa- ja vesistölämpöpumpuissamme on uusimman sukupolven matalaenergiakiertovesipumput sekä kylmällä, että lämpimällä puolella. Se vähentää sähkönkulutusta ja samalla lämmityskustannuksiasi entistä enemmän.

Saatavana on sekä sisäärakennetulla lämminvesivaraajalla varustettu malli, että matalampi malli, johon voidaan liittää erillinen varaaja.

Ota yhteyttä ››
Soita